Missie

MSM01 MSM03

FAAAC - Mission Statement

Het FAAAC heeft zich tot doel gesteld om de geschiedenis van het First Allied Airborne Army Command tijdens de 2e Wereldoorlog in een zo nauwkeurig mogelijk historisch correcte manier te herdenken, en uit te beelden. Het FAAAC zal dat doen zonder gebruik te maken van politiek en religie. De vereniging distantieert zich dan ook geheel van het Nationaal Socialisme in elke vorm.

MSM05

FAAAC assisteert WW.2 veteranen tijdens evenementen en zal aanwezig zijn op herdenkingen. Tevens heeft ze tot doel toekomstige generaties te informeren over de 2e wereldoorlog inclusief de offers die daar werden gebracht voor de vrijheid, de vrijheid die wij ook nu heden ten dage mogen genieten. De prijs voor deze vrijheid was hoog en dit mag nooit worden vergeten. Helaas zijn er van de generatie van toen maar weinig meer onder ons en rust ons nu de taak deze herinnering door te geven aan onze kinderen.

Om de gebeurtenissen uit WO.2 meer levendig te kunnen doorgeven aan het grote publiek zal het FAAAC door middel van re-enactment historische gebeurtenissen uitbeelden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de kleding, bewapening en voertuigen van toen.

MSM04 MSM02

HQ FAAAC
Value Peace and Respect History
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd